Untoldu e tot ce a avut nevoie Cluju ca să arate că se poate și la noi, în provincie, și că nu toate sunt conduse de capitală. Și din punctul meu de vedere a reușit tot ce alții doar au încercat să facă, iar împreună cu Electric Castle a mutat în acest an centrul distracției tocmai în iubitul Ardeal.

În primele trei zile de festival, lipsa prezenței mele a fost resimțită de toți artiștii urcați pe scenă, nu degeaba a plâns Armin van Buuren aseară în fața a peste 70.000 de spectatori :)

Facebookul a fost plin de articole, poze și videouri de la bloggeri, presă și oameni care au vrut să simtă pe pielea lor cum e să participi la un festival cu un asemena line up. Și cei prezenți au avut numa de câștigat. Cred că oricine a văzut sau auzit măcar un fragment din ceea ce s-a întâmplat în cadrul festivalului în primele 3 zile, și-a dorit să își fi cumpărat abonament încă din perioada când nimeni nu știa cine va cânta, doar că va fi un Untold Festival. Organizatorii s-au întrecut pe ei înșiși și au atras un public multietnic. Iar toate acestea s-au văzut din afară, din prisma celor care nu au participat, la fel ca și mine.

Dar acum, după ce la Avicii au fost peste 60.000 de mii de oameni, iar Armin a cântat în plus o oră pentru că i-a plăcut atmosfera, îmi iau și eu biletele în mână și mă grăbesc să trec poarta fermecată pentru concertele din această seară. David Guetta & co here I come!

Mai multe imagini pe pagina oficială Untold Festival.

Mai multe impresii din interior la Pandutzu, iar pe video o avem pe Anne-Marie.

P.S. Cică și anul viitor va fi organizat Untold Festival. Cred că e o veste absolut minunată. Și atât!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ