Miercuri m-am dus până la Kaufland să fac niște cumpărături. Fiind singură, mi-am luat toată libertatea să mă plimb liniștită și să ma uit, de altfel cum face oricare femeie :) Mare mi-a fost bucuria când pe o insuliță am găsit pachet promoțional la Strongbow cu pahar inclus. Fără să stau mult pe gând, mi-am luat o cutie și am plecat mai departe fericită.

Am ajuns acasă, am deschis cutia, am scos cele trei sticle (cutia include cele trei tipuri de cidru), le-am pus în frigider la răcit, după care am admirat frumusețea de pahar. Sunt o mare colecționară de căni și pahare, deci încă unul în plus nu strică niciodată.

Problema este că mai vroiam să îmi cumpăr încă o cutie, ca să mai am un pahar de colecție. Ieri m-am dus înapoi la Kaufland ca să îmi iau, dar nu mai era, degeaba am căutat. După aia am umblat prin tot Mărăștiul ca să caut cutia promoțională, însă nu am găsit nici la Profi, nici la Bila, nici la Carefour, nicăieri. Mă poate ajuta cineva în acest sens? Unde aș mai putea găsi? Chiar mai vreau unul…

P.S. Cu ajutorul lui Marius am reușit să pun mâna pe încă o cutie promoțională cu pahar inclus. Mersi!

3 COMENTARII

  • Buna,
   dca esti din Bucuresti, incearca la Cora din Sun Platza.
   Ieri, 18.01.2016, inca mai era promotia: 5 sticlute+1 pahar la doar 13.00 lei, sau 13,90, nu mai retin exact.
   Eu mi-am cumparat 2 pachete si azi merg sa-mi mai iau ca-mi plac ffff.mult paharele.

LĂSAȚI UN MESAJ