Update: Lexus Hoverboard a fost lansat și e super tare!

Astăzi a fost lansat mult așteptatul Hoverboard a celor de la Lexus. Sincer, după ce am vizionat filmulețul lor de prezentare nu pot să zic decât că e super tare acest skateboard plutitor. Și ce m-a impresionat cel mai mult a fost faza cu „slide over the water”- acuma orice poate merge pe apă, sau mai exact deasupra ei. E un concept atâta de tare, încât îți vine să fugi să îți iei sau să testezi măcar și tu una. Bravo lor!

=================================================================

Că Lexus vrea să lanseze pe piață de ceva vreme un skateboard plutitor nu mai este un secret pentru nimeni. Hoverboard-ul producătorului japonez de automobile de lux este una dintre cele mai recente inovații în materie de transport, sport și distracție, toate combinate chiar dacă într-un mod mai inedit.

Produsul inovator Slide, idee inspirată din filmul Back to the future II, funcționează pe bază de levitare, fiind gândit ca un skateboard fără roți. Tot conceptul se datorează minților geniale din departamentul „Inovație în mișcare” al companiei Lexus.

Mulți au încercat să creeze o astfel de placă, însă, se pare că, doar japonezilor le-a ieșit. Și, având în vedere că ei o să fie cei care sparg gheața în acest domeniu, nu sunt dispuși să renunțe la secretul lor prea curând. Tot ce se știe este că skateboard-ul va funcționa pe bază de magneți și conductori răciți cu azot lichid.

Nu-i așa că e mișto? Vom vedea ce le-a ieșit în data de 5 august, atunci când va fi prezentat lumii, deocamdată fiind testat de Ross McGouran – skateboarder profesionist din Barcelona.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ