Despre

Despre Mine

nagy reka

Contact

Daca vrei sa ma contactezi o poti face prin formularul de mai jos sau printr-un email la eu at chocolover.ro

Îmi puteți scrie povești (dacă îmi plac le public), diferite cereri sau îmi puteți da de lucru.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Verificare Umana

captcha

Î

mi aduc aminte o fază funny cu sintagma ”eu deţin acest blog/site” din momentul în care lucram la o persoană din Cluj şi dorea neapărat ca oricând mă întâlnesc cu un client să îi reamintesc cine deţine site-ul respectiv, ca nu cumva să îşi asume altcineva munca ei.

Pe acest blog sunt prezente mai multe persoane care mai scriu din când în când, dar fiecare autor se semnează cu propriul nume, astfel că nu va fi problema identificării şi diferenţierii acestora. În afară de mine şi Răzvan, fiecare autor scrie anonim (deh, gândurile lor sunt mai aparte).

Scurt bio:

Am terminat un Master de PR, iar jobul meu de zi cu zi este de Content Manager la Klain.

În rest, fac tot ce face o tânără de 23 24 de ani. Adică, se pregăteşte de viitor.

De vreme ce am transformat un vis şi o pasiune într-un job, m-am apucat de scris şi în alte locuri. Ăsta e unul din multele site-uri care îmi găzduiesc cuvintele.

Sunt adoptată de oraş de aproape 5 ani, dar îmi doresc să mă mut într-un loc mai liniştit, gen lângă un lac sau pe o plajă pustie. Mă mai gândesc şi să văd de opţiuni am. Am un job stabil pe care îl ador, doar că mă plictiseşte statul la birou, astfel că mai muncesc de prin cafenele şi de acasă. Evident că o cafenea îmi oferă posibilitatea de a bea o cafea şi să îmi practic viciul în voie.

De altfel, am o viaţă fericită şi plănuiesc să rămână aşa.

P.S. Răzvanul meu se semnează pe blog cu R., el fiind cel care mă susţine în toate felurile posibile + îmi suportă toate problemele.

Greşeli în text

Nu pot pune greşelile de text pe seama vorbei că „toţi suntem oameni şi greşim”. Însă, se mai întâmplă. O literă mâncată sau o punctuaţie uitată care nu schimbă sensul cuvântului se poate să mai găseşti. Dacă vrei, mi le poţi semnala, dacă nu, atunci pur şi simplu treci peste şi citeşte textul. Până la urmă esenţa cuvintelor contează.