Aseară am participat la primul meu concert David Guetta. Cred că nu există cuvinte care să drescrie atmosfera de pe stadion, oamenii și set-ul cu care ne-a ținut în priză de la prima notă muzicală până la ultima.

Înainte de concert am reușit cumva să ne strecurăm printre zeci de mii oameni și să stăm cât mai aproape de pupitrul de unde a făcut magie aseară. Cu această ocazie am descoperit încă doi DJ buni, Third Party și Tujamo, care ne-au încălzit pentru demența care a urmat. Piese cunoscute, mixuri foarte bune, jocuri de lumini, proiecții specifice, fum, foc, artificii, mâini în aer și oameni care săreau în tandem la fiecare beat – cam asta a fost atmosfera de aseară.
Oricum, cuvintele nu își au locul aici. Guetta a făcut ce a vrut din noi și noi l-am lăsat fără să ne împotrivim nici măcar o secundă. Am sărit, cântat și țipat cât niciodată în viața mea. Abia aștept să mai revină încă o dată, dar la fel de mult aștept și Untoldu de anul viitor. Curiozitatea deja mă omoară să văd pe mixurile cărui DJ vom avea parte de aceeași experiență.

 

You have been wonderful! See you all next year!

Posted by Untold Festival on Sunday, August 2, 2015

David Guetta @UntoldClosing Untold 2015 Cluj Napoca David amazing Guetta !#guettalive

Posted by Norbert Deac on Sunday, August 2, 2015

#guettalive My favorite song󾌧󾌧󾌧

Posted by Bianca Goga on Sunday, August 2, 2015

Mai multe videouri găsiți la RadioCluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ