Primul meu telefon a fost un Motorala de genu cum îi cel din poza de mai jos. După care am avut 6 tipuri de telefoane Nokia (în ordinea de mai jos), iar acum am trecut la iPhone. De când am pus mâna pe primul telefon Nokia mi-am spus că mereu voi rămâne fidelă brandului. Până la urmă trebuie să recunoaştem că Nokia face nişte telefoane foarte rezistente şi bune. Singura problemă este că nicicum nu se pot adapta noilor cerinţe ale pieţii şi încă tot folosesc vechiul sistem de operare Symbian. Au făcut ceva încercări cu telefoanele Lumia pe care au pus Windows, dar şi Nokia X pe care rulează Android.

La un moment dat Symbianul nu mi-a mai fost de nici un folos, astfel că am vrut să găsesc alternative printre noile telefoane Nokia ca să îmi achiziţionez ceva mai bun. M-am jucat un pic şi pe cele cu Windows, însă lipsa aplicaţiilor care să mă ajute în treburile zilnice atât personale, cât şi profesionale m-au îndreptat spre altceva.

Recunosc că Samsung nu am vrut sub nici o formă să îmi cumpăr, astfel că la recomandarea unui prieten m-am ales cu un iPhone 4S la mâna a doua. Despre utilitatea iPhone-ului o să scriu altădată, dar pot să vă asigur că nu l-am luat pentru brand sau fiţe.

Îmi pare tare rău pentru decăderea Nokia, chiar eram pregătită să îmi dedic toată viaţa acestui brand.

Motorola T191

motorola talkabout 191

foto

Nokia 3310

nokia 3310

foto

Nokia 3220 (ăsta a fost telefonul meu preferat)

nokia 3220

foto

Nokia 5200

nokia 5200

foto

Nokia 6120 clasic

nokia 6120 clasic

foto

Nokia C3

nokia c3

foto

Nokia N8

nokia n8

foto

Iphone 4S

iphone 4s

foto

foto

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ